Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Uudisrakennusten lvi-asennukset

Omakotirakentajalle meillä on tarjota kaikki lvi-palvelut suunnittelusta toteutukseen 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja asennamme vesijohdot, viemärit, lämpöjohdot ja ilmanvaihtokanavistot panostamalla tinkimättömään työn laatuun ja tunnettuihin tuotemerkkeihin. Myös täsmällisyytemme aikatauluissa on saanut omakotirakentajilta kiitosta. Uudisrakennusten lvi-työt teemme pääasiassa kiinteähintaisina urakoina sisältäen kvv- ja iv-työnjohtajan tehtävät, jolloin rakentajalle ei tule yllätyksiä kustannuksissa. Jos suunnittelet omakotitalon rakentamista soita 0400 546241, niin mietitään kotisi lvi-ratkaisuja yhdessä.

 

Putkiremontit

Omakotitalon putkiremontti kannattaa teettää hyvissä ajoin ennen ikäviä vuotovahinkoja. Jos talosi on rakennettu 80-luvulla tai aikaisemmin, on hyvä ryhtyä suunnittelemaan ainakin vesijohtojen uusimista. Toteutamme vesi- ja lämpöjohtoasennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti joko muovi-, komposiitti- tai kupariputkella. Omakotitalon putkiremontti on huomattavasti helpompi toteuttaa kuin kerrostalon putkiremontti. Yleensä työaika on vain muutama työpäivä ja voit asua kodissasi asennuksen aikana. Pyydä asiantuntijamme maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat edullisen tarjouksen kotisi putkiremonttiin.

 

Huoltotyöt ja korjaukset

Huollamme ja korjaamme esim. hanat, wc:t, vesijohdot, viemärit, patteriventtiilit, lämminvesivaraajat ym... Huoltoautossamme on kattava valikoima varaosia aina mukana. Yllättävissä vikatapauksissa päivystämme iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

 

Pientalojen lvi-suunnittelu

Omakotirakentajalla on paljon pohdittavaa uuden kotinsa teknisistä ratkaisuista. Kun aletaan miettiä rakennuksen lämmitystä, ilmanvaihtoa ja vesipisteitä, on aika ottaa yhteyttä lvi-suunnittelijaan. Valitsemalla meidät kotisi lvi-suunnittelijaksi, saat noin kolmensadan omakotitalon lvi-suunnitelman kokemuksen käyttöösi. Vahvan kokemuksen ja tehokkaiden ohjelmistojen ansiosta pystymme pitämään suunnitteluhintamme edullisina. Lähetä meille talosi pohjakuvat sähköpostilla pdf- tai dwg-tiedostoina, niin annamme kilpailukykyisen tarjouksen lvi-suunnittelusta.